Македонските фудбалери ќе играат во нови дресови

Македонските фудбалери ги претставија трите гарнитури на нови дресови со кои ќе настапат на следните натпревари. Германскиот производител на спортска опрема „Јако“ кој традиционално ги облекува …

Македонските фудбалери ќе играат во нови дресови Прочитај повеќе »