Kалифорниските вина радиоактивни

Некои теории говорат за тоа дека потресот што го предизвикале брановите што ја потопија нуклеарната електрана во Фукушима во 2011 година е намерно предизвикан. Радиоактивното …

Kалифорниските вина радиоактивни Прочитај повеќе »