(Видео) 12 годишно девојче останало парализирано откако ја примило Gardasil вакцината

Британката Миа Блески откако на 12 годишна возраст ја примила вакцината Gardasil се појавиле проблемите со движењето. Нејзиното семејство вели дека во рок од само …

(Видео) 12 годишно девојче останало парализирано откако ја примило Gardasil вакцината Прочитај повеќе »