google

(Видео) Како можете да дознаете што Гугл знае за вас

Сите знаеме дека нашите податоци се собираат секој ден, особено од технолошките гиганти како Гугл. Но, дали некогаш сте се запрашале колку информации навистина имаат …

(Видео) Како можете да дознаете што Гугл знае за вас Прочитај повеќе »

(Видео) Во реклама на Google, Меколи пак го игра Кевин во „Сам дома“

Челниците на Google добиле идеја да го ангажираат актерот Меколи Калкин за да снимат реклама во која ќе ја оживеат улогата на малото дете Кевин и …

(Видео) Во реклама на Google, Меколи пак го игра Кевин во „Сам дома“ Прочитај повеќе »

Пребарувања за државите на Google – Еве што странците најмногу ги интересира за Македонија

Веб страницата Bored Panda ги истражи најчестите поими за пребарување на поедини држави. На Google напишале „Зошто е (името на државата) така…“, еве што меѓу …

Пребарувања за државите на Google – Еве што странците најмногу ги интересира за Македонија Прочитај повеќе »

Scroll to Top