(Видео) Јахтата на Путин, која исчезна пред неколку месеци, видена како плови во Балтичкото Море

Суперјахтата на Владимир Путин, „Грејфул“, која неодамна беше прогласена за исчезната, сега е видена како плови во водите на Балтичкото море. Станува збор за втората …

(Видео) Јахтата на Путин, која исчезна пред неколку месеци, видена како плови во Балтичкото Море Прочитај повеќе »