Пристигна Grok – дали е ова крајот за ChatGPT?

Grok чини 16 долари месечно како дел од претплатата на X Premium Plus и моментално е достапна за ограничен број корисници. Илон Маск и неговиот …

Пристигна Grok – дали е ова крајот за ChatGPT? Прочитај повеќе »