Хит комедијата „Ѓурологија“ на актерот Бранко Ѓуриќ пред скопската публика

Познатиот босански актер Бранко Ѓуриќ – Ѓуро, доаѓа во Скопје со хит комедијата „Ѓурологија“ на 13 октомври во Домот на АРМ. Со својот препознатлив босански …

Хит комедијата „Ѓурологија“ на актерот Бранко Ѓуриќ пред скопската публика Прочитај повеќе »