Русите со луди теории на заговор за пад на НЛО и метеор во Хабаровски Крај

Жителите на Хабаровски Крај во Русија велат дека пред неколку дена биле сведоци на силен удар на голем метеор, кој паднал на врвот на вулкан, …

Русите со луди теории на заговор за пад на НЛО и метеор во Хабаровски Крај Прочитај повеќе »