Ерменскиот претставник на Евровизија од 2007 година почина од корона

Ерменскиот претставник на Евровизија од 2007 година, Хаико Хакобјан, почина од коронавирус. Тој ја претстави земјата со песната Anytime You Need и заврши на осмото …

Ерменскиот претставник на Евровизија од 2007 година почина од корона Прочитај повеќе »