Хаја бинт ал Хусеин

Шеикот на Дубаи наредил да ѝ се хакира мобилниот телефон на поранешната сопруга за да може да ја следи и прислушува

Шеикот на Дубаи, Мухамед бин Рашид ал-Мактум, наредил да им се хакираат телефоните на поранешната сопруга Хаја бинт ал-Хусеин и на нејзините адвокати додека водат …

Шеикот на Дубаи наредил да ѝ се хакира мобилниот телефон на поранешната сопруга за да може да ја следи и прислушува Прочитај повеќе »

(Видео) Му подготвува милионски развод на шеикот, продолжува сагата со избеганата принцеза Хаја

Продолжува сагата околу бегството на најмладата сопруга на владетелот на Дубаи, Мухамед бин Рашид Мактум. Шеикот во моментов води битка со неговата сопруга за развод …

(Видео) Му подготвува милионски развод на шеикот, продолжува сагата со избеганата принцеза Хаја Прочитај повеќе »

Scroll to Top