Поранешната жена на владетелот на Дубаи платила 1,6 милион долари за да ја забошоти аферата со телохранителот

Поранешната жена на владетелот на Дубаи, платила 1,6 милиони долари, за да ја заташка аферата со телохранителот, пренесуваат светските медиуми. Принцезата Хаја бон ал Хусеин, …

Поранешната жена на владетелот на Дубаи платила 1,6 милион долари за да ја забошоти аферата со телохранителот Прочитај повеќе »