(Видео) Избеганата принцеза од Дубаи бара од англискиот суд заштита од малтретирање и присилен брак со шеикот Мухамед

Сопругата на владетеот на Дубаи, јорданската принцеза Хаја побарала од англискиот суд заштита од малтретирање и присилен брак, пишуваат светските медиуми. Сопругата на шеикот Мухамед …

(Видео) Избеганата принцеза од Дубаи бара од англискиот суд заштита од малтретирање и присилен брак со шеикот Мухамед Прочитај повеќе »