Тајчи го пееше хитот „Хајде да лудујемо“ – Денес е пред најтешката животна драма

Татјана Матејаш Камерон, попозната како Тајчи, беше голема ѕвезда во поранешна Југославија, која се прослави со хитот  „Хајде да лудујемо“. Кога започна војната во Хрватска, Тајчи …

Тајчи го пееше хитот „Хајде да лудујемо“ – Денес е пред најтешката животна драма Прочитај повеќе »