Бившата на Кличко зборуваше за зависноста, таа ме уништи и ќерка ми морав да ја пратам кај татко ѝ

Бившата свршеница на боксерот Владимир Кличко, актерката Хајден Пенетиер, за првпат отворено зборуваше за зависноста. Со години се борела со неа и со постпородителната депресија, …

Бившата на Кличко зборуваше за зависноста, таа ме уништи и ќерка ми морав да ја пратам кај татко ѝ Прочитај повеќе »