(Видео) Редар нокаутира американски маринец пред ноќен клуб

Редар од пред диско во градот Дарвин во Австралија нокаутира американски маринец, откако војникот претходно му се заканувал. „Знаеш ли што можам да ти направам. …

(Видео) Редар нокаутира американски маринец пред ноќен клуб Прочитај повеќе »