(Видео) Снимени луѓе сенки кои ги плашат обичните минувачи

Сè поголем е бројот на лица кои веруваат и сведочат дека забележале луѓе сенки. Оваа бројка драстично е зголемена во последните дваесетина години, а сега …

(Видео) Снимени луѓе сенки кои ги плашат обичните минувачи Прочитај повеќе »