(Видео) Короната е плод на мафијашка измама, тврди германски лекар

Група германски лекари тврдат дека коронавирусот е плод на мафијашка измама. Тие основале здружение, чија цел е да му ја соопшти на светот вистината за …

(Видео) Короната е плод на мафијашка измама, тврди германски лекар Прочитај повеќе »