Сметката од корона-кризата нема да ја платат богаташите, туку обичниот човек

Германски професор по економија Хајнц Јозеф Бонтруп, во текст за „Франкфуртер рундшау“, посочува дека богаташите нема да претрпат никаква штета од таканаречената пандемија на коронавирус. …

Сметката од корона-кризата нема да ја платат богаташите, туку обичниот човек Прочитај повеќе »