Од мозочен удар почина младиот актер Хајрула Рамизи од Скопје

Од мозочен удар почина актерот Хајрула Рамизи од Скопје. Тој почина вчера на 37 години, а трагичната вест ја објавија од Албанскиот театар од Скопје …

Од мозочен удар почина младиот актер Хајрула Рамизи од Скопје Прочитај повеќе »