(Видео) Направиле селфи па ја турнал во амбис, маж си ја убил бремената сопруга за да ѝ ги земе парите од животното осигурување

Хакан Ајсал (40) е осуден на доживотна робија за убиство на сопругата Семра Ајсал (32). Направил селфи со неа, па ја турнал во амбис додека …

(Видео) Направиле селфи па ја турнал во амбис, маж си ја убил бремената сопруга за да ѝ ги земе парите од животното осигурување Прочитај повеќе »