Автомобилскиот гигант „Волво“ отпушта работници и крати на трошоци

Автомобилскaта компанија „Волво“, денеска ги намали фиксните трошоци за 214 милиони долари и стана последната во низа производители на автомобили чија профитабилност се најде на …

Автомобилскиот гигант „Волво“ отпушта работници и крати на трошоци Прочитај повеќе »