Ако компјутерот ви е бавен додека сте на „Јутјуб“, тоа е знак дека хакерите прават пари

Рекламите на „Јутјуб“ им дозволуваат на хакерите да профитираат на вас додека ги гледате своите омилени клипови. На прочуениот сајт со видеосодржини се појавиле огласи …

Ако компјутерот ви е бавен додека сте на „Јутјуб“, тоа е знак дека хакерите прават пари Прочитај повеќе »