Хакерски упад во HBO, украдени необјавени епизоди на „Game of Thrones“

Група хакери тврдат дека ги украле сценариото за новата епизода на серијата „Game of Thrones“, а американската кабелска телевизија HBO потврди дека хакерите украле и …

Хакерски упад во HBO, украдени необјавени епизоди на „Game of Thrones“ Прочитај повеќе »