Порнографска содржина на фан-страницата на Кристина Арнаудова, пејачката бара помош од надлежните

Порнографска содржина споделена преку фејсбук стори од официјалната фан страницата на поп-пејачката Кристина Арнаудова која е хакирана од лани летото. Пејачката сподели фотографијата која била …

Порнографска содржина на фан-страницата на Кристина Арнаудова, пејачката бара помош од надлежните Прочитај повеќе »