Најдобриот сумо-борач во светот е заразен со коронавирус

Најдоброрангираниот сумо-борач, познат со името Хакухо, е заразен со коронавирус, соопштиле од јапонската сумо-асоцијација. Во соопштението е наведено дека 35-годишниот моноглски борач го изгубил чувството …

Најдобриот сумо-борач во светот е заразен со коронавирус Прочитај повеќе »