„Дизни“ обвинет затоа што ја украл фразата „Хакуна Матата“

Повеќе од 50.000 луѓе во Африка потпишале петиција во која ја обвинуваат компанијата „Дизни“ за колонијализам и неетичко присвојување на фразата „Хакуна матата“ во популарниот …

„Дизни“ обвинет затоа што ја украл фразата „Хакуна Матата“ Прочитај повеќе »