Исчезнатиот малезиски авион е украден за да се изврши нуклеарен напад

Поранешен ФБИ-агент Хал Тарнер смета дека малезискиот авион на кој му се изгуби секаква трага на 8 март во 2014 година требало да биде искористен …

Исчезнатиот малезиски авион е украден за да се изврши нуклеарен напад Прочитај повеќе »