Лепа Брена и Халид Бешлиќ ќе настапат на Тиквешки гроздобер

Од седми до десети септември во Кавадарци ќе се одржи традиционалната стопанско туристичка и културна манифестација „Тиквешки гроздобер“. Лепа Брена, Дарко Лазиќ, Халид Бешлиќ и …

Лепа Брена и Халид Бешлиќ ќе настапат на Тиквешки гроздобер Прочитај повеќе »