Те интересираат само пари, му рече Алек Болдвин на сопругот на убиената снимателка Халина Хачинс

Алек Болдвин го обвини сопругот на снимателката Халина Хачинс, Мет, дека намерно поднел тужба против него за убиство од небрежнсот, затоа што сакал само да …

Те интересираат само пари, му рече Алек Болдвин на сопругот на убиената снимателка Халина Хачинс Прочитај повеќе »