Откако во интервјуто за ABC рече дека не е виновен за смртта на Хачинс, Алек Болдвин со сопругата Хиларија ги избришаа профилите на „Твитер“

По интервјуто што го имаше холивудскиот актер за телевизијата ABC, во кое тој призна дека не е виновен за убиството на снимателката Халина Хачинс, Алек …

Откако во интервјуто за ABC рече дека не е виновен за смртта на Хачинс, Алек Болдвин со сопругата Хиларија ги избришаа профилите на „Твитер“ Прочитај повеќе »