Грчки антрополог смета дека историјата за човековиот вид е лага

Во подрачјето на Халкидики, северна Грција, во 1959 година била откриена пештера што станала видлива по топењето на снежната покривка. Човекот што го пронашол местото …

Грчки антрополог смета дека историјата за човековиот вид е лага Прочитај повеќе »