(Видео) Сопругата на шеикот Хамад бин Калиф ги насмеа сите со реакцијата во Катар додека тој ѝ мавташе на згодна Бразилка

Сопругата на шеикот Хамад бин Калиф, Моза бинт Насер, ги насмеа фановите за време на натпреварот меѓу Бразил и Швајцарија, откако нејзиниот сопруг од ложата …

(Видео) Сопругата на шеикот Хамад бин Калиф ги насмеа сите со реакцијата во Катар додека тој ѝ мавташе на згодна Бразилка Прочитај повеќе »