Будистички монах починал пред 95 години додека медитирал, телото му останало сочувано па изгледа како да е жив

Будистичкиот монах Хамбо Лама Итигилов, починал во 1927 година. Умрел додека медитирал, па неговото тело останало совршено сочувано и сега изгледа како да е се …

Будистички монах починал пред 95 години додека медитирал, телото му останало сочувано па изгледа како да е жив Прочитај повеќе »