Петте најпосакувани принцови во светот

Хамдан бин Мохамед ал Мактум Крунисаниот принц од Дубаи е љубител на адреналински активности како што се падобранство, нуркање, тркање со брзи спортски автомобили или, …

Петте најпосакувани принцови во светот Прочитај повеќе »