Секоја година за својот роденден добива писмо од покојната сопруга

Кејт пред две години починала од карцином, но нејзиниот сопруг и понатаму за секој роденден добива роденденска честитка од својата покојна жена. На својот 41. …

Секоја година за својот роденден добива писмо од покојната сопруга Прочитај повеќе »