(Видео) Новинарка на „Би-Би-Си“ мистериозно почина

Денес мистериозно почина младата и популарна новинарка на „Би-Би-Си“ Хана Јусуф. Младата девојка имала 27 години, а нејзините колеги се сомневаат дека станува збор за …

(Видео) Новинарка на „Би-Би-Си“ мистериозно почина Прочитај повеќе »