„Патот на Баба Јага“ на Хана Корнети победник на конкурсот за драмски текст

„Патот на Баба Јага“ на Хана Корнети е прогласен за победник на „Конкурсот за драмски текст“ кој беше распишан од „Здружението на драматурзи и сценаристи …

„Патот на Баба Јага“ на Хана Корнети победник на конкурсот за драмски текст Прочитај повеќе »