(Фото) Бруклин Бекам и Хана Крос пред раскинување

Бруклин Бекам повторно има љубовни проблеми со неговата девојка Хана Крос. Најстариот син на Дејвид и Викторија Бекам бил снимен во автомобилот заедно со Хана низ …

(Фото) Бруклин Бекам и Хана Крос пред раскинување Прочитај повеќе »