Девојче ја молела мајка ѝ да ја пушти да умре

Едно 14 годишно девојче едвај останало живо откако имала средба со едно од најсмртоносните животни на светот, медузата Ируканџа. Хана Мичел пливала со пријателите во близина …

Девојче ја молела мајка ѝ да ја пушти да умре Прочитај повеќе »