Пилотот на Хитлер ги негира теориите дека фирерот избегал во Аргентина

Во неодамнешниот објавен дневник што го водел Ханс Баур, пилотот на нацистичкиот лидер Адолф Хитлер, открил дека неговиот лидер, пред да изврши самоубиство со неговата …

Пилотот на Хитлер ги негира теориите дека фирерот избегал во Аргентина Прочитај повеќе »