Земјата ќе стане стаклена градина, тврди група научници

Дури и ако човештвото го намали испуштањето на стаклените гасови, како што е предвидено во Парискиот договор, самата планета би можела да ги попречи човечките …

Земјата ќе стане стаклена градина, тврди група научници Прочитај повеќе »