Со помош на секс-играчка во задникот го победил светскиот шампион во шах

Деветнаесетгодишниот Ханс Ниман од САД го победил светскиот шампион во шах, Норвежанецот Магнус Карлсен, благодарение на знаците што ги добивал од секс-играчката во својот задник. …

Со помош на секс-играчка во задникот го победил светскиот шампион во шах Прочитај повеќе »