Протекоа детали од хаосот од погребот на принцезата Дијана

Иако погребот на принцезата Дијана пред 20 години бил доста јавен, а дури две милијарди луѓе следеле телевизиски пренос од погребот, се чини дека кралското …

Протекоа детали од хаосот од погребот на принцезата Дијана Прочитај повеќе »