Внуката на Садам Хусеин напишала книга за заговорот против нејзиното семејство

Внуката на поранешниот лидер на Ирак, Садам Хусеин, Харез Хусеин Камел, вели дека напишала книга со која сака да ја расветли вистината за тоа што …

Внуката на Садам Хусеин напишала книга за заговорот против нејзиното семејство Прочитај повеќе »