(Фото) Борис Џонсон ангажира личен тренер за да ослаби

Британскиот премиер Борис Џонсон ангажираше личен тренер за да ослебане, пишуваат британските медиуми. Тој вели дека тренерот Хари Џејмсон ќе му помогне во вежбањето. Џонсон …

(Фото) Борис Џонсон ангажира личен тренер за да ослаби Прочитај повеќе »