Од Пентагон повеќе не сакаат да ја кријат вистината за НЛО

Лицата кои работеле во Пентагон на програмите посветени за истражување на неидентификувани летечки објекти, велат дека јавноста има право да знае за поедини сознанија до …

Од Пентагон повеќе не сакаат да ја кријат вистината за НЛО Прочитај повеќе »