Мистериозни авиони летаат над Областа 51 во САД, никој не знае кој управува со нив и што пренесуваат

Авиокомпаниајта Janet се смета за една од најмистериозните во светот, затоа што управува со авиони кои полетуваат од меѓународниот аеродром во Лас Вегас и надлетуваат …

Мистериозни авиони летаат над Областа 51 во САД, никој не знае кој управува со нив и што пренесуваат Прочитај повеќе »