Хари Вајнштајн

Мерил Стрип бесна на Харви Вајнштајн што го искористил нејзиното име

Мерил Стрип збеснала затоа што некогашниот прв човек на Холивуд, Харви Вајнштајн, ја искористил во своја одбрана во еден од судските процеси што се водат …

Мерил Стрип бесна на Харви Вајнштајн што го искористил нејзиното име Прочитај повеќе »

Scroll to Top