Се ожени вонбрачниот син на Хари Варешановиќ

Босанскиот пејач Хари Варешановиќ, основач на групата „Хари Мата Хари“, го ожени својот вонбрачен син, Мак. 25-годишниот Мак и неговата девојка Ружа Недиќ се венчаа во …

Се ожени вонбрачниот син на Хари Варешановиќ Прочитај повеќе »