(Видео) Руска инфлуенсерка во солзи затоа што го изгуби „Инстаграм“

Откако беше соопштено дека Русија ќе ги згасне 80 милиони Инстаграм профили на корисниците во Русија, голем број од инфуенсерките во оваа земја се загрижија …

(Видео) Руска инфлуенсерка во солзи затоа што го изгуби „Инстаграм“ Прочитај повеќе »